Onze labels

De labels 
van De Creatieve Hoek

Fullservice als het kan, specialistisch als het moet. We bieden oplossingen voor elke uitdaging binnen ons vakgebied. Waar ons werk vroeger bestond uit art & copy zijn er nu vele disciplines bijgekomen. Een nieuwe website? Maak dan kennis met ons label BtoConnect. 

Een aftermovie, video impressie of productfilm? Onze videotak AV Pakhuis helpt je verder. Wil je een seminar of een congres organiseren, een product introduceren en of presenteren? Dat kan in vele gevallen ook digitaal via ons label Op Locatie. Social media en online marketing? Kom kennismaken met onze online specialisten van The Social Warehouse.

BtoConnect: Gewoon goede websites

Wij ontwerpen en bouwen (kosten)efficiënte websites die voldoen aan alle technische eisen: AVG-proof (volgens alle nieuwe privacy richtlijnen), SEO-geoptimaliseerd (goed vindbaar in Google) en responsive (perfect leesbaar op alle apparaten).

The Social Warehouse: social media voor bedrijven

De ontwikkelingen op het gebied van social media gaan razendsnel. Dus vermoeden wij dat jij daar wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken. We bedenken, ontwerpen, monitoren en beheren social media campagnes voor een groot aantal van onze klanten.

AV Pakhuis: audiovisuele producties op maat

Onze producenten, regisseurs, cameramensen en editors van het AV pakhuis produceren onder andere commercials, aftermovies, documentaires, branded content, animaties, soundbedjes, jingles en voice-overs.

Op Locatie: Digitaliseer jouw communicatie

Op Locatie is een nieuw concept van de bedrijven Argila, De Media Groep, De Creatieve Hoek, AV Pakhuis en Onyx AV. Onze jarenlange ervaring in communicatie, AV en (technische) evenementen productie heeft ons doen besluiten een nieuwe totaaloplossing te lanceren voor digitale evenementen.

Want livestreams, webinars, online events zijn niet meer weg te denken uit het zakelijke evenementenaanbod en worden onder andere ingezet ter ondersteuning van marketing, sales, interne en externe communicatie en relatiemanagement. Maar wanneer kies je hiervoor? Waar moet je op letten? Welke acties kun je ondernemen? Wie gaat het regelen en wat kost het?

Op locatie levert een uitgebreid dienstenpakket: de ‘onestop shop’ voor digitale live communicatie! Wij ondersteunen, adviseren, ontwikkelen, ontwerpen, promoten en produceren..

Ook in ons portfolio? Neem dan contact op!

Contact

De Creatieve Hoek
Westersteeg 22,
1441 AW Purmerend

0299 39 19 19
info@decreatievehoek.nl

ONTWORPEN EN GEREALISEERD DOOR DE CREATIEVE HOEK

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.

Malcare WordPress Security