Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/vps-194405-3111.hosted.at.hostnet.nl/decreatievehoek.nl/wp-content/plugins/swift-performance/modules/cache/cache.php on line 240
Onze labels – De Creatieve Hoek

Onze labels

De labels 
van De Creatieve Hoek

Fullservice als het kan, specialistisch als het moet. We bieden oplossingen voor elke uitdaging binnen ons vakgebied. Waar ons werk vroeger bestond uit art & copy zijn er nu vele disciplines bijgekomen. Een nieuwe website? Maak dan kennis met ons label BtoConnect. 

Een aftermovie, video impressie of productfilm? Onze videotak AV Pakhuis helpt je verder. Een evenement produceren? Met MADOG events & branding bieden we je een compleet productieteam. Social media en online marketing? Kom kennismaken met onze online specialisten van The Social Warehouse.

BtoConnect: Gewoon goede websites

Wij ontwerpen en bouwen (kosten)efficiënte websites die voldoen aan alle technische eisen: AVG-proof (volgens alle nieuwe privacy richtlijnen), SEO-geoptimaliseerd (goed vindbaar in Google) en responsive (perfect leesbaar op alle apparaten).

The Social Warehouse: social media voor bedrijven

De ontwikkelingen op het gebied van social media gaan razendsnel. Dus vermoeden wij dat jij daar wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken. We bedenken, ontwerpen, monitoren en beheren social media campagnes voor een groot aantal van onze klanten.

AV Pakhuis: audiovisuele producties op maat

Onze producenten, regisseurs, cameramensen en editors van het AV pakhuis produceren onder andere commercials, aftermovies, documentaires, branded content, animaties, soundbedjes, jingles en voice-overs.

Madog: events & branding

MADOG is gek van merken. Wij verbinden ze graag met de doelgroep(en) en zetten daarbij vaak live communicatie in als middel. MADOG is gespecialiseerd in de fullservice productie van evenementen. Van de ontwikkeling van het strategisch concept en de programmering tot aan het vergunning traject en de technische productie, content en regie; MADOG draagt zorg voor het gehele proces. Ons creatieve content team ontwerpt en produceert bovendien alle mogelijke uitingen zoals flyers, posters, social media, vlaggen, doeken, borden, banieren, perswanden, schermcontent en presentaties.

Ook in ons portfolio? Neem dan contact op!

Contact

De Creatieve Hoek
Westersteeg 22,
1441 AW Purmerend

0299 39 19 19
info@decreatievehoek.nl

ONTWORPEN EN GEREALISEERD DOOR DE CREATIEVE HOEK

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.